Om oss

Innbytte

Kvalitet og trygghet siden 1911.

Maskinagentur Bruktbil Trondheim er bruktbilavdelingen til merkeforhandleren AS Maskinagentur, som med sine 107 års drift er Norges neste eldste bilforhandler og Europas eldste Opelforhandler. Med våre 35 ansatte har vi kompetanse på flere felt. Vårt Meca verksted sikrer deg også god kvalitet på servicer og deler.

Vi tar gjerne din nåværende bil, uansett merke og prisklasse, i innbytte. Vi ordner selvfølgelig med omregistrering og alt av nødvendig papirarbeid, så i fra oss kan du allerede i dag kjøre hjem i din nye bil.

Alle våre brukte biler har tilstandsrapport og leveres med garanti. Det medfølger gode sommer og vinterdekk, da alle biler leveres med to sett hjul om ikke annet er spesifisert i annonsen. Bilene har nylig hatt eller vil få utført service før utlevering og er selvfølgelig EU godkjent.

Bilene våre selges garantert uten heftelser.

Gjennom våre samarbeidspartnere som blant andre; IF, Gjensidige og Santander Consumer Bank kan vi tilby deg meget konkurransedyktige priser innen forsikring og finansiering.

Maskinagentur ønsker deg en trygg bilhandel og gir derfor garanti på alle våre biler om de ikke fortsatt har gjenværende nybilgaranti.

Hos oss har du i tillegg til dette bytterett i 30 dager og 1.000 km. Selv med alle garantier i verden kan det hende at man som bilkjøper kommer i tvil dagene etter kjøpet. Maskinagentur gir deg trygghet som merkeforhandler og NBF medlem; Du har alltid rett til å bytte ut din nykjøpte bil mot en annen fra vårt store utvalg. Forutsatt at du tar kontakt med oss innen 30 dager og at bilen ikke er kjørt mer enn 1.000 km, eller nye skader er tilført. Kostnad for ny klargjøring tilkommer med kr 3.000. (Betalte og forfalte utgifter i forbindelse med finansiering, forsikring og offentlige avgifter dekkes ikke av selger)

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på bruktbilavdelingen for spørsmål, tilbud eller prøvekjøring

Vi ønsker deg velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Personvern